TARIEVEN


De tandartstarieven in 2018
De tandartstarieven 2018 zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De tandartstarieven zoals die hieronder zijn weergegeven gelden tot 1 januari 2018.
Zorgverzekeraars verwijzen naar het document met de tandartstarieven als de beleidsregel Tandheelkundige zorg van de Nederlandse Zorgautoriteit.

De tarieven

Download hier de tandartstarieven per 1 januari 2018

bron: www.tandarts.nl

Informatie over facturen
Als u een behandeling bij ons heeft gekregen, krijgt u daarna een rekening van Fa-med. Wij dragen al onze administratie over aan Fa-med, een vertrouwde financiële dienstverlening, gespecialiseerd in administratie voor onder andere artsen en tandartsen. Meer informatie over Fa-med kunt u vinden op hun bijbehorende website via deze link: klik hier om de website te bekijken

Uw facturen van Fa-med
Op de door u ontvangen facturen staat vermeld welke behandelingen u bij ons heeft gekregen. Als Fa-med een overeenkomst heeft met uw zorgverzekeraar, dan wordt de rekening direct doorgestuurd naar uw verzekering. Het is dan mogelijk dat u via Fa-med of via uw verzekering een zogenaamde “restnota” voor het niet vergoedde gedeelte nog ontvangt.
Mocht uw zorgverzekeraar geen overeenkomst hebben met Fa-med, dan ontvangt u zelf de gehele nota. Als u wel verzekerd bent voor tandheelkundige kosten, dan kunt u deze kosten declareren bij uw zorgverzekeraar, nadat u de rekening aan Fa-med heeft betaald.

Mocht u nog vragen hebben over uw nota’s, dan staat Fa-med altijd voor u klaar. Via deze link komt u terecht op het klantenservice gedeelte van de website van Fa-med. Hier vindt u ook een FAQ met veelgestelde vragen. Ook kunt u altijd bellen met het Fa-med Contact Center via telefoonnummer 0900-0885 (ma-vr 08:00-18:00 uur, € 0.90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten).