TARIEVEN


De tandartstarieven in 2022
De tandartstarieven 2022 zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De tandartstarieven zoals die hieronder zijn weergegeven gelden tot 1 januari 2022.
Zorgverzekeraars verwijzen naar het document met de tandartstarieven als de beleidsregel Tandheelkundige zorg van de Nederlandse Zorgautoriteit.

De tarieven

Download hier de tandartstarieven per 1 januari 2022

bron: www.tandarts.nl

Informatie over facturen
Als u een behandeling bij ons heeft gekregen, krijgt u daarna een rekening van Infomedics. Wij dragen al onze administratie over aan Infomedics, een vertrouwde financiële dienstverlening, gespecialiseerd in administratie voor onder andere artsen en tandartsen. Meer informatie over Infomedics kunt u vinden op hun bijbehorende website via deze link: klik hier om de website te bekijken

Uw facturen van Infomedics
Op de door u ontvangen facturen staat vermeld welke behandelingen u bij ons heeft gekregen. Als Infomedics een overeenkomst heeft met uw zorgverzekeraar, dan wordt de rekening direct doorgestuurd naar uw verzekering. Het is dan mogelijk dat u via Infomedics of via uw verzekering een zogenaamde “restnota” voor het niet vergoedde gedeelte nog ontvangt.
Mocht uw zorgverzekeraar geen overeenkomst hebben met Infomedics, dan ontvangt u zelf de gehele nota. Als u wel verzekerd bent voor tandheelkundige kosten, dan kunt u deze kosten declareren bij uw zorgverzekeraar, nadat u de rekening aan Infomedics heeft betaald.

Mocht u nog vragen hebben over uw nota’s, dan staat Infomedics altijd voor u klaar. Via deze link komt u terecht op het klantenservice gedeelte van de website van Infomedics. Hier vindt u ook een FAQ met veelgestelde vragen. Ook kunt u altijd bellen met het Infomedics Contact Center via telefoonnummer 036-2031900 (ma-vr 08:00-18:00 uur, € 0.90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten).